Executam si montam tubulaturi pentru evacuarea deseurilor pentru blocurile de locuinte. Tubulaturile  se pot realiza la cerere din tabla zincata,de aluminiu sau inox si forma geometrica rotunda,partata sau dreptunghiulara cu o lungime a tronsonului de pana la 2 metri si grosimea de pana la 1,5mm.

Tubulatura este prevazuta cu gura pentru aruncarea deseurilor,iar pentru ultimul etaj se va monta un tronson pentru aerisire.

Gura pentru arcuncarea deseurilor poate fi cu inchidere simpla sau cu inchidere etansa.

Tubulaturi Ghene

Tubulaturile se pot produce sub diferite forme:

  • tubulatura simpla neizolata
  • tubulatura izolata cu vata minerala cu diferite grosimi
  • tubulatura izolata cu cauciuc elastomeric de diferite grosimi

Principalele avantaje ale tubulaturilor noastre sunt:

  • ventilatie excelenta,anularea zgomotelor
  • metoda de asamblare usoara,aspect comercial
  • calitatea si pretul

Tubulaturi ghene – preturi, oferte, contact

 

[successbox]

Detalii referioare la preturi, timp de executie si conditiile pentru o colaborare puteti gasi in pagina “contact“, de asemenea puteti vizita si pagina cu galerie foto, in care sunt expuse fotografii cu lucrarile pe care le-am efectuat dea lungul timpului. Totodata tinem sa mentionam ca suntem dispusi la o colaborare intre firme, emitem factura, preturi negociabile acolo unde ne putem permite acest lucru.

De ce noi?

Pentru ca avem un timp de executie foarte scurt. Avem cele mai noi utilaje. Avem cea mai buna oferta in raportul Calitate / Pret! Avem oameni special pregatiti pentru a desfasura aceasta activitate in conditii optime. Oferim Garantie!

[/successbox]