Izolatiile termice industriale ale recipinentilor in special pentru cazanele industriale de mari dimensiuni au ca rol principal ca si in cazul conductelor sau a altor tipuri de izolatii mentinerea temperaturii agentului termic care circula sau se pastreaza in acestea.

Izolatii termice industriale pentru recipienti de mari dimensiuni

Si aceste tipuri de izolatii presupune experienta pentru realizarea acestora dar si dotarea cu scule si dispozitive profesionale si foarte important personal calificat si cu experienta.

Izolatia ca si in alte cazuri este cu vata minerala bazaltica, iar protectia acestora fiind din table zincata,aluminiu sau inox .

Recipienti industriali

Tabla pentru realizarea protectiei izolatiei folosita impotriva factorilor externi se realizeaza dintr-o multitudine de segmenti in atelierele noastre dotate cu scule si dispositive aferente acestor tipuri de lucrari.

Ca si in cazul altor izolatii pentru realizarea acestora este nevoie de experienta in acest domeniul de activitate oferind aspect comercial dar si siguranta.

[successbox]

Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse si servicii, daca nu gasiti pe site-ul nostru toate detaliile de care aveti nevoie va stam la dispozitie atat pe e-mail: contact@profesional-industry.com cat si la telefon: 0752765004 Harjanu Ionut.

[/successbox]