Izolatiile termice industriale ale calotelor sferice pentru depozitarea si  pastrarea temperaturii diferitilor agenti termici presupune dovada experientiei in acest domeniul de activitate.

Calote sferice

Prin aceste tipuri de lucrari putem oricand sa facem diferenta intre noi si restul companiilor cu acelasi domeniul de activitate.

Aceste tipuri de lucrari presupune urmatoarele operatii:

  • -montarea de izolatie din vata minerala bazaltica si coliere sau benzi pentru sustinerea acesteia
  • -cel mai important in tot acest proces de fabricatie este protectia din tabla realizata din segmenti avand rolul de a proteja izolatia impotriva factorilor externi, dar foarte important este modul in care reusim sa  dam un aspect comercial ceea ce presupune experienta de peste 20 de ani in acest domeniul de activitate,sculele si dispozitivele cu care producem protectia din table.

Ca si la restul izolatiilor industriale protectiile  pot fi realizate din tabla zincata,aluminiu sau inox.

[successbox]

Firma Calote sferice

Cu riscul de a ne pierde o parte din clienti, am ales sa nu punem preturile pe site, cel mai bun mod de a alege firma cu care veti colabora, este in primul rand contactul telefonic, iar ulterior cel vizual, la prezentarea ofertei si a produsului final, de aceea ne cerem scuze pentru clientii care cauta doar orientativ, neavand un motiv adevarat de a afla un pret corect pentru produsele sau serviciile noastre.
In urmatoarele randuri as vrea sa va mentionam inca odata datele noastre de contact:

  • Email: contact@profesional-industry.com
  • Telefon: 0752765004 Harjanu Ionut
  • Adresa: Punct de lucru:sat Bratila nr.21, Onesti, Judetul Bacau

[/successbox]